UUTISET

23.11.2018

Anthrovoid-albumi julkaistu

 

Yhtye julkaisee tänään toisen omakustannealbuminsa Anthrovoid. Anthrovoid on konseptialbumi profeetallisesta ajanjaksosta, jolloin eläinkunta, poislukien ihmisen, kyllästyi ihmisrodun ylimieliseen ja jumalalliseen asemaan, joka lopulta johtaa eläinten vallakumoukseen. Teeman ja kappaleen taustoista voi lukea lisää blogista. Albumi löytyy useimmista suoratoista- ja latauspalveluista kuten Spotify, YouTube, iTunes ja Bandcamp sekä on tilattavissa myös CD:nä lyriikat sisältävien kansilehtisten kanssa Levykauppa Äxästä sekä yhtyeen kaupasta.

26.10.2018

Singlejulkaisu 

 

Yhtyeen marraskuun 23. päivä julkaistavalta Anthrovoid-albumilta on julkaistu digisingle kappaleesta Viraltar. Kappale löytyy muun muassa Spotifystä, iTunesista ja Google Play-kaupasta sekä lyriikkavideona YouTubesta. Anthrovoid-albumi on myös mahdollista tilata ennakkoon yhtyeen nettisivujen kaupasta. 

29.9.2017

Toinen albumi työn alle 

 

Lyhyen hiljaiselon ja uusien kappaleiden viimeistelyn jälkeen yhtye aloittaa toisen pitkäsoiton äänitykset. Ensimmäisenä äänitysvuorossa ovat rummut, joiden äänitykset on jo aloitettu. Albumin äänitykset on tarkoitus hoitaa loka-marraskuun 2017 aikana ja sen julkaisu tapahtunee joskus vuoden 2018 alkupuolella. Albumin teemaa ja kappaleita tullaan avaamaan jälleen blogin välityksellä, jota aletaan päivitellä myöhemmin. Äänitysten edistymistä voi seurailla yhtyeen Facebook-sivuilta.

24.3.2017

360RB julkaistu! 

 

Yhtyeen debyyttialbumi 360RB on julkaistu. Albumi on nyt saatavilla Spotifyn, iTunesin ja usean streaming-palvelun kautta, jotka ilmestyvät kotisivuille myöhemmin. Albumia voi tilata edelleen myös kotisivujen ja Levykauppa X:n kautta sekä ostaa suoraan Kajaanin Musiikki Lukinmaan liikkeestä.

24.3.2017

360RB Kaaoszinen ensisoitossa

 

Yhtyeen 31.3. julkaistava 360RB-albumi on kuunneltavissa ennakkoon julkaisupäivään asti Kaaoszinen ensisoitossa.

14.3.2017

T-paitoja myynnissä yhtyeen logolla

Yhtyeen 360RB-teemaisella logolla varustettua T-paitaa on nyt myynnissä unomas.fi-sivustolla. Paitaa myydään mustana miesten ja naisten mallisena kokoina S-XXL. Paidan voi tilata täältä.

8.3.2017

360RB tilattavissa ennakkoon Levykauppa Äxästä

Yhtyeen 31.3.2017 ilmestyvä 360RB-albumi on ennakkotilattavissa Levykauppa Äxästä. Levy on mahdollista tilata julkaisupäiväksi postiosoitteeseen toimitettavaksi tai haettavaksi Levykauppa Äxän toimipisteestä. Tilauksen voi tehdä täällä.

3.3.2017

360RB julkaistaan 31.3.  

Yhtyeen ensimmäinen omakustannealbumi julkaistaan maaliskuun lopussa. Albumi julkaistaan kappale päivässä lyriikkavideolla alkaen 24.3. joka päivä kello 19. Viimeinen kappale ilmestyy albumin julkaisupäivänä 31.3. jolloin albumi on saatavilla CD:nä ja muun muassa Spotifyn ja iTunesin kautta. Albumi on ennakkotilattavissa CD:nä sivuston SHOP-sivuilta. Katso/kuuntele levyn intron lyriikkavideo